Welkom op ons gastenboek

Onze aller allerbeste reclame: wat onze gasten schrijven!


Piet

5daagse kamelentocht in de Sinaï woestijn, december 2011

 

De kleuren, de verzichten, de eindeloze wadi's, coloured canyons, ... op het ritme van fluwelen kamelenpoten geeft het land zich langzaam prijs en het is de moeite.
Het is wat ik ervan verwachtte en meer. Een nieuwe verte om te koesteren.
Maar wat ik niet had verwacht is dat ik plots een nieuw soort luxe zou ontdekken.
Dat ik al eerder goed ontvangen werd op voorgaande vakantiebestemmingen en ontroerd raakte door een zekere gastvrijheid en harmonie van sommige volkeren, is iets wat ik hier en daar al mocht ervaren. Maar dat het het me dit keer zo in mijn gezicht zou slaan, had ik niet verwacht.
Dank aan Angie en de prachtige mensen die haar omringen, de Bedoeïenen...
Zij vinden het begrip gastvrijheid opnieuw uit, vind ik.
Alsof ze het herdefiniëren zonder moeite, als een tweede natuur...
De verwondering en elegantie waarmee zij ons die week pure schoonheid hebben laten zien in alles...in hoe ze met hun gasten omgingen, de kamelen, hun rituelen, hun fantastische maaltijden, hun honden, de woestijn, hun kennis en hun geschiedenis, is een stil en genereus cadeau voor wie daar even vertoefd.
Je moet er geweest zijn.
Een streling op de ziel, een engelenplaske...
Ik geniet nog lang nog heeeeeel lang na...

DANK straight from the heart

X voor Angie


Wander, Maria en kids (8 & 11 jaar)
Individuele 2-daagse kamelentocht (dec. 2011)

Het was een overdonderend succes! We hadden uit voorzichtigheid maar twee dagen gedaan, ook omdat je met kinderen nooit weet hoe het valt. Maar dat was dus achteraf gezien niet nodig geweest. We zijn het er alle vier over eens dat deze twee dagen het hoogtepunt waren van onze week in de Sinai, snorkelen en Santa Catarina waren natuurlijk ook wel leuk, maar niet te vergelijken met dit. De gidsen waren geweldig, het eten was fantastisch, de kamelen waren mooi en de hond was lief, en dan heb ik het nog niet eens over het landschap.
De tweede dag waren we al helemaal 'verwoestijnd', een groep ongelooflijk frisse duitse wandelaars vroegen of ze foto's mochten maken van de kamelen en boden toen geld aan Maria aan! :-)

Onze kinderen heten nu Abdallah en Suleiman en dragen die namen met trots, dus dat is ook pure winst. Volgende keer gaan we een volle week.


Najmah

Oud&Nieuw kamelentocht in de Sinaï woestijn (dec - jan 2012)

Feel-the-desert doet haar naam eer aan.
Onder de bezielende leiding van Angie is het alleen maar genieten tijdens de 4-daagse kamelentocht door de woestijn. Totale ontspanning en onthaasten tijdens het rijden op de kameel, alles mag, niets moet. Ontzettend verwend worden door onze begeleiders, bewondering voor de wijze waarop zij met veel liefde en aandacht de maaltijden bereiden. En vooral heel veel waardering voor de persoonlijke verzorging, voor een vraag dan wel wens wordt uitgesproken, wordt deze al beantwoord.

Het enthousiasme van Angie is aanstekelijk, zij houdt van de Sinaï en de Bedoeïen en dat gevoel komt heel goed over. Wat een mooie omgeving en wat een lieve mensen. De projecten die zij opstart en waar zij aan deelneemt zijn bewonderenswaardig. Uit alles spreekt haar liefde voor mensen.

Angie, heel veel dank voor de mooie en inspirerende reis, je zorgzaamheid, enthousiasme en spontaniteit!
Veel succes met alle nog te komen reizen en projecten!
Voor mij is deze reis zeker voor herhaling vatbaar.


Barthold

Oud&Nieuw kamelentocht in de Sinaï woestijn (dec - jan 2012)

De Sinaï woestijn biedt een prachtig afwisselend landschap en is overduidelijk geen saaie zandbak.
Er is eigenlijk maar een manier om dit echt te beleven: door een meerdaagse trektocht per kameel te maken en te slapen onder de sterrenhemel!
Kameelrijden is echt leuk, je zelf mag sturen en bij smalle bergpaadjes (om een bergpas over te gaan) voer je je eigen kameel
aan de leiband achter je aan. Het zijn bijzondere dieren die uitstekend  toegerust zijn voor de woestijn. De film Lawrence of Arabia geeft overigens best een aardig beeld op dit gebied.
De heerlijke maaltijden die de zorgzame bedoeïen bereiden, het samen rond het vuur zitten terwijl de avond valt en niet te vergeten het slapen in de open lucht, allemaal mooi. Met een matje, mummyslaapzak (het kan nog wel eens waaien en in december koelt het 's nachts best wel af) en desgewenst nog een extra kamelendeken over je heen, is het buiten slapen prima
te doen. En de sterrenhemel is echt prachtig!
En als je er toch bent: een daguitstapje naar het Catharina- klooster en een dagje bijkomen aan het strand en snorkelen langs het koraalrif zijn prima aanvullingen.
Angie en haar bedoeïen regelen dat allemaal prima, een aanrader!

NB: Het kamelenproject (voor nooddruftige kamelen) verdient zeker financiële steun. Ik heb nog wel een verzoek aan toekomstige reisdeelnemers: graag een paar doosjes krammen mee nemen voor het gaashek, die zijn daar niet te krijgen.


Inken

Oud&Nieuw kamelentocht in de Sinaï woestijn (dec - jan 2012)

Angie en haar team, bestaande uit aardige en behulpzame Bedoeïenen, weten de blijkbaar onmogelijke combinatie te realiseren. Namelijk verbinden zij luxe en verantwoordelijk toerisme.
Wensen worden beantwoord nog voordat men ze geuit heeft. Niets is teveel gevraagd.
En al dit in de leegte van de woestijn.

De liefde voor de woestijn van Angie en de Bedoeïenen is in alles te voelen.
Een bijzonder belevenis om met hun samen de woestijn in te trekken
en voor die tijd deel te mogen nemen aan hun leven.


Kalle

Yoga-Kerst-Kamelentocht (dec. 2011)

Wat was dit een geweldige reis. Angie neemt je niet alleen mee naar de ongelooflijke schoonheid van de woestijn, maar laat je ook kennis maken met de geweldig vriendelijke en behulpzame bedoeïenen. Stralend loopt Angie temidden van deze overweldigende schoonheid. Je hoeft maar in haar stralende ogen te kijken en naar haar uitstraling van rust, vrede en liefde voor alles om haar heen om te beseffen dat ze hier werkelijk helemaal op haar plek is. En dit deelt ze op een natuurlijke wijze door haar omgang met de dromedarissen, de honden, de bedoeïenen die haar vrienden zijn, en de aandacht die ze heeft voor de schoonheid van alles om haar heen.

En dan de rust, de stilte. De haast verdwijnt, voor ''moeten'' is even geen plaats.
Bij terugkomst valt me meteen weer op hoe druk het is in mijn hoofd. En dat terwijl ik de laatste tijd al veel meer rust had gevonden. Wat een heerlijke ervaring. En deze rust en het besef hiervan werd nog eens versterkt door de yoga. Gewoonweg onvergetelijk.

Lieve Angie, ik wens je heel veel succes met al je projecten. De bedoeïenen kunnen zich geen beter voorbeeld en geen betere voorvechter voor het behoud van de woestijn en de cultuur van de bedoeïenen wensen dan jou.
Als het past kom ik graag nog eens terug voor een vervolgreis.
Liefs en hartelijke groet Kalle


Gazalla

Yoga-Kerst-Kamelentocht (dec. 2011)

Voor de tweede keer in de woestijn, en weer was de stilte oorverdovend, de natuur overweldigend. De reis die Angie heeft uitgestippeld was geweldige verrassend, veel Ooh en Aah momenten. Heel wisselend, iedere plek weer even mooi.

Rachid, Mohammed, Hamid: onze Bedoeienen. Super zorgzaam, geweldige koks, verantwoordelijk voor een overvloedig ontbijt, heerlijke lunch, en super diner. Alles op een houtvuurtje klaargemaakt, maar echt meer dan 1000 sterren waard. Altijd vrolijk en kletsen, harmonieus, verantwoordelijk en zo heerlijk kind in humor. Genietend van alles.  Zij zijn een glimlach in mijn hart geworden.

De honden, iedereen beschermen, 's nachts even op ieders voeteneind waken.
Je moet het gewoon ervaren. Ga, geniet van de stilte, de warmte van de groep, bouw 's avonds een muurtje tegen de wind, kruip heerlijk in je slaapzak en geniet van een onvergetelijke sterrenhemel.


Mirjam

Yoga-Kerst-Kamelentocht (dec. 2011)

Zoek maar een slaapplek uit... dat is wat we de eerste avond hoorde in voor mij the middle of knowhere. Tja en waar ga je dan liggen. Dicht bij elkaar niet te ver van het kamp.
Toch wel eng om zo maar in de woestijn te slapen. Nu ik weer thuis ben denk ik aan hoe heerlijk het was om nog net voordat het donker werd een slaapplek te zoeken, windvrij, rotsvrij, uitzicht op de bergtoppen en natuurlijk de sterrenhemel. Nog even een muurtje bouwen om je plekje af te schermen. 6 dagen later denk ik er met een glimlach aan terug.

Wat was dat heerlijk, wat een vrijheid, wat een rust. Dat is ook wat me bij zal blijven, de rust, het ritme van de woestijn waarin je als vanzelfsprekend in mee gaat, de weidsheid, de kleuren, het steeds veranderende landschap, de grappige kamelenkoppen die statig de omgeving scannen op zoek naar wat groen, de jongens die ons elke dag zo in de watten hebben gelegd met heerlijke maaltijden en hun niet aflatende vrolijkheid.

En natuurlijk!
Angie waar het enthousiasme over de woestijn van het gezicht straalde. Dit bijzondere gebied en de bijzondere mensen staan vanaf nu in mijn hart gegrift.
Heel hartelijk dank voor deze superweek. Een heel goed leven.
Liefs, Mirjam


Nura

5-daagse kamelentocht (dec. 2011)


Een weekje met mijzelf en de groep 'back to basic' dacht ik voordat ik vertrok naar de 5 daagse kamelentrektocht. Dat was het zeker, maar dat het zo aangenaam zou zijn, wist ik toen nog niet!

Eerst relaxen in de strandtent en snorkelen in de Rode Zee. Daarna rondwandelen en meedeinen op de kameel in een GEWELDIG MOOI en afwisselend landschap. Er is veel te ontdekken in de woestijn! Samen met ons kleine maar fijne groepje eten met de bedoeïnen en slapen onder de SCHITTERENDE sterrenhemel én de volle maan.
De kamelen zijn prachtige dieren, de bedoeïnen vriendelijk en behulpzaam. We hebben samen gelachen en gezongen.
Er is alle tijd om te zien, te delen en te beleven van alles om ons heen: FEEL THE DESERT! (Nu nog.)
Angie, bedankt voor je hartelijke gastvrijheid en veel plezier in je volgende reizen!

Tip: Mocht je iets willen meenemen naar Nederland, vergeet dan niet bij het winkeltje 'Silver Palace' bij de aardige verkoper leuke souveniers te kopen. En verder; GENIET!
Hartegroet, Nura


Erik en Jacqueline

5-daagse kamelentocht (dec. 2011)


We vermoedden al dat een woestijn meer is dan een buitenmaats zandbak, maar we waren toch niet voorbereid op de geweldige variëteit van dit prachtige landschap. Zoveel kleuren, zoveel ruimte!

In de verte af en toe zicht op de berg, waar volgens de overlevering Mozes de stenen tafelen ontving. 's Nachts de hemel wit van de sterren, waar we vanuit onze goed dichtgeritstste slaapzakjes (ruim onder de 10 graden Celsius) met verbazing naar keken. Bedoeienen die kans zagen drie keer per dag “in the middle of nowhere” vers brood te bakken (eerst allemaal takjes zoeken voor het vuur), als begeleiding van meegebrachte verse groenten en vruchten. Enz. enz

Het zijn fantastische ervaringen die we nog lang zullen koesteren.

Bravo en bedankt, Angie (en Mohammed, Rachid en Hadidji), voor de prima organisatie van dit geweldige feest.


Mariëtte

10-daagse kamelentocht (dec. 2011)


Deze reis was een ontzettend mooie en leuke ervaring.
Ik had een leuk reisgezelschap, de woestijn was prachtig, meer stenen dan gedacht, maar geweldig om tussen de bergen te rijden, ik had een ontzettend leuk en lief kameel, maar ze waren allemaal leuk.
Lieve mensen, een leuk dorpje, leuk hotelletje, het was een ontzettend leuke ervaring.

Het was bijzonder om in een natuurgebied te lopen met stenen en bergen van eeuwenoud en het slapen in de open lucht met (minstens!) duizenden sterren, in het maanlicht, was geweldig. 's nachts behoorlijk koud, dus warme slaapzak aanbevolen!
Eenmaal thuis de was moeten doen en de egyptische geuren uit mijn kleren moeten wassen :(
Ik wil snel terug.


Lisette

Kamelentocht - yogaweek in de Sinaï woestijn (okt-nov 2011)


Ik heb heerlijke herinneringen!
In het begin, terug in Nederland had ik het gevoel nog onder de sterrenhemel te slapen.
De rust had me ook heel goed gedaan. De Bedoeien-mannen vond ik fantastisch!
Zo zorgzaam, open en vol humor. Ik heb me enorm veilig en op mijn gemak gevoeld.
Ik had er bijvoorbeeld geen enkele moeite mee me wat af te zonderen om te gaan slapen.
Ook in Nuweiba was ik verbaasd over de eerlijkheid en openheid van de mensen.
Iets wat ik niet gewend was in islamitische landen en plaatsen waar ik eerder was.   

Ik wens je heel veel succes verder met je leven en werken in die prachtige omgeving.
Het leven voor de mensen daar zal niet altijd makkelijk zijn. Ik hoop daarom ook dat je projecten waar je je voor inzet succesvol zullen zijn!


Marianne Hasni

Natuur-ontdekkingsreis met bioloog/natuurgids, woestijn en Hooggebergte (nov 2011)


Ik heb ontzettend genoten van deze reis.
Niets dan lof voor de opbouw van de reis : eerst aankomen aan de rode zee ( met een paar uurtjes snorkelen, wat een belevenis), dan een vijftal dagen met de kamelen op stap en daarna met weer een onderbreking aan de rode zee (lekker gebakken vis eten), het hooggebergte in met prachtige wandeltochten.

Wies als bioloog is een goudmijntje. Ze heeft passie en kennis gebundeld in een relaxedste manier van zijn. Altijd klaar om iets uit te leggen, vragen te beantwoorden. De ochtend spoorzoeken was mijn favoriet. Wat boeiend om te merken dat er zoveel sporen zijn te ontdekken van zoveel leven.
Kamelrijden is zoo ontspannend, heerlijk dat schijnbare langzame ritme. De energie van deze dieren is zo rustgevend.

Angie is een kei in het contact leggen met de bedoeïenen, zulke lieve mensen, betrouwbaar, vriendelijk en altijd kopjes thee drinken,
zodat je vrienden kan maken.


Ik heb nu al weer heimwee, als ik dit schrijf, naar  het slapen onder de blote hemel.
Elke dag je eigen slaapplekje zoeken en inrichten in het zand, tussen de rotsen, in een windvrij hoekje, of hoog met uitzicht.
En s'nachts die duizenden sterren zien als je even wakker bent.
De stilte, de overweldigende kracht van de zon en de schaduw, de kleuren van het wisselende landschap. Je kan niets doen dan  steeds maar opnieuw een foto nemen om er later opnieuw van te genieten en de herinnering levend te houden.
Dank je wel Angie en de woestijn.


Barbara

Kamelentocht - yogareis in de Sinaï woestijn (okt - nov 2011)


Last minute boekte ik samen met mijn zus de kamelen-yoga tocht, omdat ik  behoefte had aan rust,ruimte en natuur. In combinatie met 2x per dag Yoga, bracht deze acht-daagse reis alles wat ik gehoopt had: de prachtige Sinai woestijn, slapen onder de sterrenhemel, vriendelijke bedoeinen, super-leuke medereizigers, lekker eten, een soepel lijf en rust in het hoofd.

Meestal ben ik op de eerste dag na een vakantie het vakantiegevoel al weer kwijt, ditmaal lukt het me al weken de rust vast te houden.
Een geweldige reis! Veel dank aan Angie en Marriet (yoga)


Chadra

Natuur-ontdekkingsreis met bioloog/natuurgids, woestijn en Hoogebergte (nov 2011)


Voor mij was het de 2e woestijnreis en ... zeker niet de laatste, het voelt als thuiskomen,
of nee meer als een warm bad. Wat een rust en ruimte, een week gewoon 'niets', absoluut zonder me te vervelen. Alhoewel ik hun taal niet spreek had ik zowel met Aid ('mijn' Bedoeien) als met Jambrand ('mijn'/zijn kameel) een leuke band. Heel ontspannen zat ik hoog boven de grond op Jambrand. En verder juist vaak heel dicht bij de grond: bv. op een kleedje, met mijn rug tegen een kamelenzadel.
Dit keer heb ik deelgenomen aan de natuurreis. Door Wies, de natuurgids, werd de woestijn nog leuker want onderweg bekeken en bespraken we van alles: plantjes, diertjes, sporen enz.
Het motto van de groep was min of meer: ' Wies weet alles' over welk natuuronderwerp je ook een vraag had, het maakte Wies niet uit.

Als laatste wil ik toch nog even melden hoe heerlijk het is om iedere avond weer een 'eigen stekkie' te zoeken en dan... lekker warm in je slaapzak helemaal alleen met al die sterren boven je....
it's Heaven!!


Sabha

Natuur-ontdekkingsreis met bioloog/natuurgids, woestijn en Hooggebergte (nov 2011)


WAAAW!
Was een superbeslissing om in te gaan op het intuïtieve verlangen om aan deze reis deel te nemen.
De reis zat vol met 'rijke' en wijze mensen en momenten.
Angie en Wies, ze zijn een geschenk om te ontmoeten;
de Bedoeïenen, zoveel eenvoud en vriendelijkheid, zoveel fijne aandacht;
de kamelen: 'mijn' simsim tovert nog steeds een glimlach op mijn gezicht;
de natuur: zo overweldigend, zo, zo zo... wat voel ik mezelf graag als onderdeel van de natuur.
Het slapen in openlucht is overheerlijk. Je kan een eigen plekje zoeken met privébadkamertje...
niks om bang voor te zijn, integendeel, juist iets om naar uit te kijken.

in hartsverbinding (met de ganse groep!),
Sabha


Doret

Natuur-ontdekkingsreis met bioloog/natuurgids, woestijn en Hooggebergte (nov 2011)


Het was boven verwachting, ben niet zo'n droogte-mens en ging er dan ook heen om Angie te zien en hoe zij daar leeft. En natuurlijk om te ontdekken wat haar nou eigenlijk aan die 'zandbak' aantrekt. Nu begrijp ik het!! Het is er wonderschoon en de bedoeïenen zijn een prachtig en ontzettend lief volk, behulpzaam en het mooie is dat ze heel veel over hun natuur weten.
Dit plantje is goed voor dit, dat plantje gebruiken we voor dat, deze hagedis (Uromastix) smaakt erg lekker...  
Geweldig hoe zij opgaan in hun omgeving. En dan Wies, onze wandelende encyclopedie, alles kan je haar vragen, zij weet het. Samen met de aanvullende inside informatie van Angie is het een ontzettend boeiende reis geweest.
Ja, ik ben verkocht!!


Lydia

Kamelentocht - yogareis in de woestijn (okt - nov 2011)


Al weken had ik uitgekeken naar deze reis met als doel: de drukte ontvluchten, uitrusten en de accu  opladen. Deze vakantie heeft mij echter veel meer dan dat gegeven.
Voor mij was het echt een onvergetelijke ervaring! Het strand was heerlijk, het koraal met de prachtige vissen voor de 'deur'. De kamelentocht door de woestijn was magisch.
De yoga lessen waren super! Het was een geweldige ervaring om op te gaan in het ritme van de natuur en fijn om zulke lieve mensen te ontmoeten. Ook de goede zorg van de bedoeínen en de heerlijke maaltijden die zij maakten droegen bij aan een zorgeloze vakantie.

Kortom een super vakantie!!!! Daarnaast heeft deze reis ook heel wat avontuurlijke gevoelens aangewakkerd. Ik heb de neiging mijn baan op te zeggen, dat is wel erg rigoureus......., maar toch. Weer terug in Nederland heb ik het gevoel dat ik het roer drastisch om ga gooien.
Ik denk dat ik volgend jaar maar eerst met een sabbatical begin en wat de toekomst verder gaat brengen???? Insjallah .....
Dank voor deze prachtige ervaring!

Cees

Uitblaas- en onthaastarrangement (individuele reis, nov 2011)


Voordat ik naar Egypte vertrok had ik een hele drukke periode. Veel werk, weinig slaap.
Wat is er dan fijner om heerlijk te onthaasten in een warm land met fijne mensen?
Het werd nog een tikje mooier toen ik via Angie een motor kon huren.

De combinatie van de warme zon, de heerlijke zee en de prachtige woestijn was al fijn.
En als een klein jongetje door de bergen en de woestijn scheuren zorgde natuurlijk voor een nog grotere glimlach op mijn gezicht.
Sliep weer geweldig en kwam weer met een volledig opgeladen accu terug in Nederland.
Bedankt Angie!


Merellijn

Kamelentocht - yogareis (okt-nov 2011)


Deze reis was een tocht naar binnen en naar buiten. Het zachte klimaat veraangenaamde het 'betere afzien', want ik slaap nou eenmaal niet veel uren op een matje onder de sterrenhemel...

Het werd al gauw 'normaal' om op een kameel te rijden. En het reed elke dag lekkerder.
De Bedoeinen zijn een open en leuk volkje. Ze hadden veel respect voor ons en wij voor hun.
Ze zorgden dat ons eten na de yogales klaar stond en bedienden ons met thee en veel gevarieerd eten. Ze spraken goed Engels. De omgeving was mooi en gevarieerd. Het zand was grof (gelukkig!) 4 dagen niet douchen werd ook normaal omdat je door de droogte nauwelijks zweet of vettig wordt.

Een heel ander leven gedurende 1 week, temeer door de vele uren yoga per dag (2 x 1,5 uur). Dat bracht toch veel verdieping (loslating) bij mij. En de yoga zelf werd op een hele inspirerende wijze door Mariet gegeven, ze wist de boog altijd te spannen!

Angie kan prachtig vertellen over de Bedoeïenen en over het land, en weet bij vakantiegangers zoals ik manieren aan te reiken om dit volkje vooruit te kunnen helpen. Daardoor voel je je geen verwende toerist en is er wisselwerking.

Al met al kwam ik vol liefde en rust thuis, verzonken in een aangename state of mind, en ik merk dat ik dat hier in Amsterdam prima kan voortzetten!

Angie, hartelijk dank


Monica

Kamelentocht - yogareis (okt - nov 2011)


Lieve Angie,
Voor het eerst in mijn leven in een woestijn en op een kameel, maar het was fantastisch.
Enorm genoten van het diverse landschap, het slapen onder de sterrenhemel, het heerlijke eten en de yoga.
Dank voor je enthousiasme en verhalen over de bevolking en het leven in de Sinai.
Terug in Amsterdam heb ik een beetje heimwee.


Liesbeth

Uitblaasarrangement, individuele kamelentocht en Hooggebergte (oktober 2011)


Samen met Erna een heel ontspannen en inspirerend weekje aan de golf van Akaba gehad.
Lekker lounchen tot s'avonds met het kabbelende water aan je voeten, de hele dag bediend worden door Mohammed (wij wilden hem mee naar huis nemen), het Catharinaklooster, de inspirerende projecten van Angie, de lieve mannen die ons in de woestijn begeleiden en last but not
least de prachtige natuur in de woestijn.
Ik ben weer onthaast en zal me nog lang de sterrennacht blijven herinneren.


Karin & Rob

Individuele reis: 6 daagse woestijnwandeltocht (oktober 2011)


Een reis die in de top 3 komt: de overweldigende stilte, onherbergzaamheid, warmte, gebeeldhouwde zandstenen ruïnes, slapen onder de oneindige sterrenhemel, de dromedarissen die onvermoeibaar soms met protesterend geloei of gebalk (?) onze leeftocht zeulen over passen
en wadi's en waar we af en toe op konden om bij te komen en meehielpen laden en lossen.
Rachit, de enige die vaardigheden had waar je wat mee kon in de woestijn: broodbakken, kamelen sturen en verzorgen, vuurtje maken, rust en waterplaatsen vinden, sporen lezen...
En Angie die ons geruststelde... dat je overal lekker kon slapen, zomaar in de vlakte: 'zoek maar een lekker plekje'! Om 8 uur 'naar bed' en om 6 uur weer op, geen vlees, geen alcoholische dranken.... we werden weer een beetje puur natuur.
Dat zou best eens de jaarlijkse retraite kunnen worden...


Erna

Uitblaasarrangement, individuele kamelentocht en Hooggebergte (oktober 2011)


Samen met Liesbeth heb ik intens genoten van eerst een paar dagen helemaal niets doen, liggend op heerlijke kussens, genietend van een heerlijke hibiscus thee en uitkijkend over de zee.
De 2 dagen met kamelen de woestijn in waren het absolute hoogtepunt.
De kleuren, de oorverdovende stilte, de enorme hoeveelheid sterren waar ik 's nachts, liggend op mij rug zeer van onder de indruk was. Overdag genoten we van heerlijke maaltijden die bereid waren door onze 2 geweldige begeleiders.
Angie, het was geweldig! Dank!


Ilona

Uitblaas- en onthaastarrangement, individuele reis (oktober 2011)


Na lang niet op vakantie te zijn geweest koos ik er voor om eens 14 dagen uit te gaan blazen en niks te doen aan de Rode Zee/Sinaï. Ik kwam in het pikkedonker aan en kon dus bijna niks van de omgeving zien, 's morgens werd ik vroeg wakker en ging ik op verkenning.
Wat ik toen bij daglicht zag was zo verschrikkelijk mooi dat ik er een brok van in m'n keel kreeg, ik was net op tijd om de zonsopgang boven de zee te mogen aanschouwen.
In de loop van de dag kwam Angie langs om te vragen of alles naar wens was (JA DAT WAS HET), Angie wist dat ik niet van plan was om lange tochten te maken en zij opperde om een korte kamelen tocht van 1 1/2 dag en één nacht te gaan doen, wat een geweldige ervaring bleek te zijn.
De rest van de vakantie stond Angie me met raad en daad bij om zo af en toe iets te ondernemen (kamelen race's, Canyon wandeling, avond vissen, snorkelen) en dit alles was door Angie en haar 2 rechterhanden (Rachid/Hamid) tot in de puntjes verzorgd!

Wat een bijzondere plek en wat een fijne mensen heb ik in deze 2 weken leren kennen.
Ik kan het iedereen aanraden, bij 'Feel thé Desert' ben je in hele goede handen. Ikzelf had me geen betere vakantie kunnen wensen.
Angie, Rachid, Hamid en het personeel van het hotelletje het was me een genoegen om jullie te leren kennen en ik hoop zeker eens terug te komen.
Bedankt allen XXXX en een knuffel voor de woestijn pup van Angie..... Gan’az


Mariette

Individueel meditatieverblijf (oktober 2011)


Week meditatie, op een kameel hangen (geweldig!) en nacht slapen in de woestijn, relaxen in de warmte, snorkelen tussen de aquariumvissen, boeken lezen en uitrusten.
Wat een prachtige plek en wat een plezierige ontvangst en verzorging!
Dit is echt iedereen aan te raden. Ik ben helemaal verliefd op de kamelen en de ruige Sinai.
Ook mijn eerste kennismaking met mediteren is uitstekend bevallen.
Heeft veel losgemaakt en daar ben ik erg blij mee.
En wat ben je toch een geweldig, zorgzaam team samen met Rashid en Hamid (en puppy Gan’az uiteraard…). Dank voor je zorgzaamheid en de fantastische vakantie.
Kan me niet voorstellen dat ik niet terug kom, dus tot ziens!!
Lieve en warme groet,  Mariëtte

 

 

Laat je inspireren...
Klik hieronder om nog véél meer reacties uit ons gastenboek te lezen!

Gastenboek pagina 1
Gastenboek pagina 2
Gastenboek pagina 3
Gastenboek pagina 4
Gastenboek pagina 5
Gastenboek pagina 7

Ik wens je heel veel leesplezier in het gastenboek, en ook veel inspiratie toe!