Duikvakantie in het bruisende Dahab

Duiken in de Rode zee!

De onderwaterwereld van zuid-Sinaï is één van de mooiste ter wereld: kristalhelder water, prachtige
exotische vissen in alle kleuren van de regenboog en schitterende koraal... Alsof je in een gigantisch aquarium zwemt! En dat, op slechts een paar uurtjes vliegen vanaf je eigen huis.

Dahab is een heus kleinschalig duikersparadijs.
Het is een sfeervol, relaxt bedoeïenendorp, dat ligt halverwege Sharm el Sheikh en Nuweiba (de thuisbasis van Feel-the-desert). In de jaren 70 stond het bekend als een hippieplaats. En deze fijne, relaxte atmosfeer, die zo typerend is voor Dahab proef je er nog steeds!
Aan de kleurrijke wandelboulevard vind je talloze kleine bazaars, winkeltjes, gezellige restaurantjes en cafés met terrasjes. Ook 's avonds valt er hier boven water van alles en nog wat te beleven...

Kids, absolute beginners of gevorderde (technische) duikers: je bent er van harte welkom!
De omstandigheden zijn er ideaal: er is weinig stroming, bijzonder goed zicht en het is er stukken minder druk dan in Sharm el Sheikh! Je kan er kantduiken maken op de vele duikstekken, de ene nog mooier dan de andere, maar ook de boottrips en duikexcursies zijn geweldig.

 

Tijdens je vakantie duik je met een gerenommeerde 5* PADI IDC duikschool. Deze beschikt over goed
onderhouden en goede kwaliteit duikmateriaal. Het duikcentrum bestaat al vele jaren. Sinds september 2018 is daar ook een kleinschalig duikershotel bijgekomen. Zodat je alles (duiken en overnachten) op dezelfde plek hebt! Er hangt een vriendelijke, relaxte en persoonlijke sfeer.
Op een geweldige locatie, in het hart van Dahab. Aan zee, uiteraard....

 

Meer informatie over dit leuke, kleinschalige duikershotel vind je hier!