7 goede redenen om bij Feel-the-desert te boeken...

7 goede redenen om die woestijnreis bij ons te boeken:

 

 1. Feel-the-desert is niet een gewone reisorganisatie, het is de droom van Angie die met passie, hart en ziel naar de roep van de woestijn heeft geluisterd.
  Sinds 2010 woont zij hele jaar door in Nuweiba-Tarabin, een dorpje in zuid-Sinaï. Hierdoor heeft zij een uitstekende kennis van de regio en kan zij je pertinente en actuele informatie geven, uit eerste hand. Bijvoorbeeld over je veiligheid (in tegenstelling tot de reisadvies bedenkende ambtenaren uit den Haag die nog nooit zelf in mooi Sinaï zijn geweest... )
  Zodoende
  kan Feel-the-desert je niet alleen goed informeren, maar ook aan je wensen voldoen & maatwerk aanbieden.   

 2. Welke reis je ook boekt, hij is volledig door onszelf bedacht, uitgevoerd en begeleid. Wij bieden je een unieke, authentieke, onvergetelijke ervaring. We willen je graag inspireren en onze kennis en passie met je delen. Een combinatie van Nederlandse kwaliteit en Bedoeïense gastvrijheid!

 3. Wij werken - principieel - uitsluitend met de plaatselijke bedoeïenen bevolking, onze buren en vrienden. Ze zijn betrouwbaar, aardig en gastvrij. Wij geloven in de kracht van kleinschaligheid en willen graag samen met jou een klein, positief steentje bijdragen aan de lokale economie en samenleving.  En dat is echt bikkelhard nodig! Noem het fair-travel, eco-toerisme, sustainable of responsible tourisme: bij ons is dat vanzelfsprekend.
  Ook ondersteunt, begeleidt of initieert FEEL-THE-DESERT lokale bedoeïenenprojecten. Zo geven wij bijvoorbeeld 20 voor iedere boeking aan Rached's kamelenproject en ondersteunen wij actief een vrouwenproject. Leuk he? Zo help jij ook direct mee!

 4. Wij bieden je een geheel verzorgde actieve en avontuurlijke natuurreis, met persoonlijke aandacht en service. Het enige wat jij hoeft te doen is je vliegticket te regelen en je koffer in te pakken. That's it! Vervolgens hoef je alleen nog maar volop te genieten... wij zorgen voor de rest!
  Dus een goed verzorgde reis, maar vanzelfsprekend ook niet
  over-verzorgd! Er is ruimschoots plaats voor eigen initiatief want uiteindelijk is en blijft het het jouw reis.

 5. Wat al onze reizen kenmerkt is: authenticiteit, kleinschaligheid, respect voor mens, cultuur en milieu, puur natuur en vooral... een bijzonder grote liefde voor de woestijn. Zelf genieten wij nog steeds even veel als onze gasten van het schitterende, pure natuurgebied en van de nomadische kamelentochten. Wij geloven dat jouw vakantie net zo belangrijk is als het welzijn van de bedoeïenen en kamelen die ons begeleiden: het moet toch ook leuk zijn voor iedereen?

 6. Wij vinden het bijzonder belangrijk om lekker en gezond te eten en de bedoeïenen kunnen heer-lijk koken... Er gaan dus altijd bergen verse groenten en fruit mee in de kamelentassen.
  Een gezonde omgeving voor je geest én gezond voedsel voor je lichaam!!!

 7. Al onze reizen zijn met gegarandeerd vertrek én met een zon garantie van 99,99%! Vanaf het moment dat je je inschrijfformulier verstuurd ben je er dus verzekerd van dat je mooie, zonnige reis ook daadwerkelijk plaats gaat vinden.Van harte hopen we je binnenkort welkom te mogen heten in mooi, vredig en zonnig zuid-Sinaï!

Dus...

 

Of je nu gewoon toe bent aan een heerlijke, zonnige vakantie om je batterij weer helemaal op te laden,
of je op een kruispunt in je leven staat en je baan of relatie wilt overdenken,
of je je lichaam en je hoofd op wilt schonen om een burn-out te voorkomen,
of je even niet bereikbaar wil zijn en aan een 'unplugged' digitale detox toe bent (of digitale ontgiftvakantie),
of je alleen wilt reizen, of met je partner, een goede vriendin, je kinderen, je eigen yogajuf,
of je lichaam jong of oud is,
of je op zoek bent naar een inspirerende groepsreis of juist naar een reis op maat,
of je een geroutineerde woestijnreiziger bent of nog nooit eerder in de woestijn bent geweest,
of je wilt duiken, kameelrijden, wandelen, genieten van wellness behandeling of yogaën (of dat allemaal)...


FEEL-THE-DESERT biedt je graag een onvergetelijke, inspirerende natuurervaring!