Betoverende 7daagse kamelentocht
in een grandioze rotswoestijn

Ben je toe aan onvergetelijke, inspirerende ervaring? Aan een heerlijke, uiterst gevarieerde, zonnige kamelentocht in een bijzondere omgeving?
Dan is deze kamelentocht met de zeer afwisselende landschappen precies wat je zoekt!

 

Op het programma van deze dagen:

jezelf verwennen en volop genieten van het mooie weer, de zee, de woestijn, de rust, de ruimte, het kameel rijden, heerlijk en gezond eten, het slapen onder de sterren, ontwaken bij de ochtendgloren, de stilte van de dageraad gevolgd door spectaculair gekleurde zonsopkomsten, de lieve bedoeïenen die ons begeleiden, het nomadisch reizen met kamelen, de pure buitenlucht en nog véél en veel meer!...

De woestijn is dé ideale plek om je volledig te gronden, tot jezelf te komen, geheel te ontspannen en je energie weer eens helemaal op peil te brengen!

Geniet van de zon, de zee, de gekleurde onderwaterwereld.
Ervaar de stilte en de rust van de schitterende, sprookjesachtige mooie woestijn.
Wandel of rij op je "eigen" kameel en ontdek prachtige, afwisselende landschappen.

 

Verbaas je over de uiterst gevarieerde natuur waar we doorheen trekken, verwonder je over de kleuren en de fauna. Wellicht zullen gaandeweg veel stereotype ideeën sneuvelen...


Snel zal je merken dat de meeste van onze vooroordelen over de woestijn absoluut niet kloppen...
De woestijn leeft: er groeit en bloeit echt veel meer dan je in eerste instantie zou kunnen bedenken.
Onderweg leer je veel over de geneeskracht van de planten die in de Sinaï woestijn groeien, over de dieren die er voorkomen, het bedoeïenenleven, de fascinerende en eigenzinnige kamelen. En nog veel meer!

De kamelentocht brengt ons door opgedroogde bedden van rivieren (wadi's), langs kleine groene oases,
schitterend geërodeerde canyons met zandsteen in alle kleuren van de regenboog, ruige bergen, verborgen waterputten en bronnen en zelfs misschien een stromend riviertje...  

 

Na afloop van deze inspirerende week in de krachtige Sinaï woestijn zal je je volledig uitgerust en toch super-energiek en opgeladen voelen. Hier hoef je niets te dóen, hier kan je simpelweg zíjn! Enjoy!!!

Van harte hopen we je welkom te mogen heten en zowel onze passie als onvergetelijke momenten met je te kunnen delen. Maar wacht niet ál te lang: het aantal plaatsen voor deze reis is beperkt!

 

Ben je benieuwd wat eerdere reizigers vonden van deze kamelentocht door de mooie Sinaï woestijn?
Kijk snel in ons gastenboek!