Zon, zee, zand
Hutje op het strand!

Luchthaven transfers

 

Je vliegt naar Sharm el Sheik (of Ramon-Eilat).

Bij aankomst op de luchthaven wordt je opgehaald door een van onze reguliere bedoeïenenmedewerkers. Je herkent hem zeer waarschijnlijk aan zijn traditionele kleding en uiteraard aan het bordje FEEL-THE-DESERT.

Met zijn taxi of minibusje brengt hij je in minder dan twee uur naar de accommodatie aan de Rode zee, vlak bij Nuweiba. Het is een mooie rit, best wel lang, maar als je bij aankomst het strand helemaal voor jezelf treft zal je inzien dat dit ab-so-luut de moeite waard was!

De hier boven beschreven transfers luchthaven/accommodatie aan de kust (en omgekeerd) zijn niet inbegrepen bij de reissom. Voor 1 tot 3 personen stuur ik een taxi, vanaf 4 reizigers een minibusje.

 

Tarieven van de luchthaventransfers

 

  • Prijs per taxi vanaf de luchthaven van Sharm:
    80 euro per traject. Je deelt dit bedrag natuurlijk door het aantal inzittenden in de taxi.
  • Prijs per minibusje vanaf de luchthaven van Sharm:
    De rit met een minibusje kost 25 euro p.p. per traject.
  • Prijs per taxi vanaf de grenspost van Taba
    45 euro per traject. Ook hier deel je dit door het aantal inzittende in de taxi.

 

Het aanbod directe chartervluchten vanaf Amsterdam of Brussel is redelijk beperkt, aankomsttijden van vliegtuigen van Egypt air, Pegasus of Turkish airlines zijn altijd hetzelfde. Hierdoor is de kans dus wel groot dat je het transfer met medereizigers maakt.
Omdat ik op het moment dat jij boekt nog niet weet hoeveel mensen er uiteindelijk van hetzelfde transfer gebruik zullen maken, vraag ik je de transfers hier ter plekke (in euro's) aan mij te betalen.

Ik wens je heel veel voorpret en plezier met het voorbereiden van je reis! Tot snel.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Stuur me een mailtje, ik help je graag!